1. Какво е Bestefficient: Bestefficient започна като .net блог сайт

...
  1.	Какво е Bestefficient: Bestefficient започна като .net блог сайт
Коментари Харесай

Bestefficient – 10 въпроса към твоя личен фитнес треньор


 
1. Какво е Bestefficient: Bestefficient стартира като.net блог уебсайт със публикации за здравословен метод на живот, хранене и спортуване. Много бързо обаче се трансформира в.com - цялостна онлайн платформа за тренировки посредством мобилно приложение , в което аз сформирам твоята подготвителна стратегия, ориентирана по отношение на твоята персонална фитнес цел.
 
2. Как да стартира изобщо? В днешния все по-свързан свят, контактът с мен е вероятен съвсем когато и да е и всевъзможен метод.
a. Ако ви е необходим фитнес треньор от разстояние – просто влезте на уеб страницата https://bestefficient.com/bg , разгледайте четирите разновидността At Home и Anywhere и си изберете.
b. Ако сте в София – можете да заповядате и на Spartak FitnessSPA в Лозенец, където работя по график, наличен от приветливия наследник бутон на служебния ми профил във Фейсбук
 
3. По какво се разграничава Bestefficient Anywhere: Докато At Home разновидностите са персонализирани и предопределени за осъществяване най-вече у дома, т.е. с съвсем никакво фитнес съоръжение, стратегиите Anywhere са стандартизирани и ориентирани за прилагане по-скоро във фитнес зала, само че са вероятни и в парка или в хотелския фитнес, да вземем за пример. Те са SlimFit и MusclesStrength .

4. Ако се реша да упражнявам във фитнес зала, по какъв начин да избера сред SlimFit и MusclesStrength от твоето мобилно приложение? Тази две стратегии са основани на дългогодишния ми опит в работа с клиенти. Това са двете най-чести цели, с които някой идва за помощ при мен.
a. SlimFit е профилирана към хора, които не се опасяват да упражняват във фитнес зала, желаят да отслабнат и да влязат във форма, само че просто не са попаднали на верния фитнес инструктор до момента. Аз ще бъда вашият треньор и вие ще имате виртуален достъп до мен, въпреки че изпълнявате програмата независимо.
b. MusculesStrength е обичаната ми стратегия, която отразява целия ми голям опит с работа с тежести и е отдадена на тези от вас, които са решими и отдадени да извадят оптималния капацитет на тялото си „ на яве “.
 
5. Какво се случва, откакто си избера проект? След закупуване на абонамент,
a. получавате е-мейл от мен с две неща:
      - 1. линк за събаряне на приложението и
      - 2. къс въпросник за противоположна връзка от вас
b. В рамките на 24 часа аз качвам програмата ви от подготвителни дни с набор от извършения и инструкции за брой серии, повторения, почивки.
c. Важно: упражненията имат видео проява, с цел да видите по какъв начин вярно се извършва всяко от тях.
Можете да погледнете няколко образеца и на YouTube канала на Bestefficient.

 
6. Какво да върша, в случай че нямам мотивация? Времето е посочило, че при тренировките . Истината е, че би трябвало да започнете да упражнявате неотложно, в случай че към този момент не го вършиме, и в случай че го вършиме – отново да упражнявате.
7. Можеш ли ти като персонален треньор от разстояние да окажеш помощ с това? Да, тъкмо затова Всеки ден изскачам от приложението на телефона ви с увещание да упражнявате или най-малко, най-малко да се движите!
 
8. Какво е Bestefficient At Home: Това е същото мобилно приложение, което ползваш на телефона си или друго комфортно мобилно устройство. В него аз – като твой персонален треньор от разстояние сформирам персонализирана стратегия от тренировки , по отношение на твоите персонални фитнес цели. Вариантите са два – Optimum и Premium – и се разграничават най-много по честотата и интензивността на контакта с мен.

9. В постигането на добра форма доста значимо е храненето! Абсолютен факт. То е водещо. Като човек, специализирал диететика, и изготвил хранителни проекти за десетки клиенти през годините, мога да предложа такова нещо във всеки миг, съчетано или настрана от подготвителен режим –
 
Можете да ми го поискате когато и да е на служебния ми профил във Фейсбук или като просто ми пишете на https://bestefficient.com/bg/online-lichen-trenyor/
 
10. Кое е най-трудно – дай ни пряк отговор! По принцип,
И ето това тъкмо е моята работа и за това ви дотрябвам аз – персонално или от разстояние.
 

Стефан Терзийски, фитнес специалист и създател на Bestefficient ™

За мен Гугъл знае: Магистърска степен " Фитнес, Спорт, Здраве " Диететика - специализация във Франция Кондиционна подготовка на професионални спортисти в Париж Онлайн тренировки и консултиране – http://bestefficient.com/bg

Ти би трябвало да знаеш: Обичам специалността си и за мен всеки човек, който избере да работи с мен и всеки случай е специфичен:)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР